ESCOLA DE BMX TERRASSA

Apunta't a l'Escola BMX del Club BMX Terrassa per divertir-te tot aprenent les tècniques del BMX, les sensacions de volar i rodar per un circuit de primer nivell en companyia d'altres apassionats/des com tu, compartint una vivència inigualable
Aprendrem nocions bàsiques de mecànica per a tenir la nostra bicicleta sempre a punt. Tindrem en compte l'escalfament i la preparació física per a gaudir el màxim de l'esport. Fomentarem els hàbits saludables, el companyerisme i el treball en grup.
El nostre grup de entrenadors titulats t'ajudaran i t'ensenyarán en tot moment, a les classes de l'escola, com pilotar la teva bici de Bmx al nostre circuit, aprendre a saltar, a fer sortides desde la graella...
És necessari portar bicicleta (preferentment de BMX), casc i guants.
En cas de pluja hi ha previstes sessions teòriques i de mecànica en la sala interior del circuit, equipada amb projector, ordinador i pissarra.


El curs de Ciclisme es desenvolupa íntegrament al circuit permanent de BMX del barri de Les Arenes de Terrassa del c/Reus nº90. És un recinte vallat i tancat al trànsit amb focus de gran potència per quan es faci fosc, serveis de lavabos, vestuaris, sala interior, farmaciola i telèfon.
El curs es dóna tots els dies de la setmana laborables en consonància amb l'horari escolar Del 12/09/14 al 19/12/14 el primer trimestre. Del 10 de gener de 2015 al 13 d'abril de 2015 el segon trimestre. I del 23 d'abril de 2015 al 22 de juny de 2015 el tercer trimestre. El pagament es farà en efectiu al circuit el primer dia del curs de cada trimestre.
Per a apuntar-se a l'escola BMX Terrassa és imprescindible fer-se abonat del circuit. El preu es de 100 € de setembre a setembre.


DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS i DISSABTE
Dimarts, Dimecres i Dijous: Nivell 1 de 18:00h a 19:00h Nivell 2 de 19:00h a 20:00h
Dissabte: Nivell 1 de 9:30h a 10:30h Nivell 2 de 10:30h a 11:30h
Entrenaments Nivell 1: Iniciació 
Entrenaments Nivell 2: Intermig i avançat.
En tot cas, per al segon familiar hi ha un descompte del 50% i per al tercer o més un altre 50%. Per a fer classes aleatòries no es necessari ser abonat anual del circuit.
PREUS 50€ Trimestre un dia de la setmana, 70€ Trimestre Dos dies de la setmana, 80€ Trimestre Tres dies de la setmana, 100€ Trimestre cuatre dies de la setmana.

 

 

               


© Club BMX Terrassa - Tots els drets reservats.